fbpx

På søndag siger spillerne på gensyn til Camp Nou

Simon Arun Vrábel - 26.05.23

// Camp Nou

Når Camp Nou på søndag lægger græstæppe til hjemmekampen mod Mallorca er det ikke kun sæsonens sidste hjemmekamp, men det også den sidste kamp inden renoveringen af det historiske stadion begynder.

Søndag aften spiller Barca sæsonens næstsidste kamp mod Mallorca, men den 37. spillerunde bliver speciel af en helt anden årsag. Kampen bliver nemlig den sidste i over et år på Camp Nou og samtidig siger både Sergio Busquets og Jordi Alba farvel til klubben efter mere end et årti.

Artiklen fortsætter under annoncen


Hjemmekampen bliver den sidste i lang tid, for i det kommende år skal det historiske stadion totalrenoveres og i mellemtiden skal førsteholdet spille deres kampe på det nærliggende stadion Montjuïc.

Dagen bliver samtidig ikke mindre speciel af, at både Jordi Alba og Sergio Busquets har offentliggjort, at de indstiller deres lange og glorværdige karriere i blaugrana. Selvom ingen af de to spillere er kendt for at stå i rampelyset, så vil de begge to helt sikkert blive hyldet af de mange fremmødte fans, som vil takke klublegenderne for deres mange års tro tjeneste for klubben. Det bliver derfor en emotionel dag for både spillere og tilhængere at skulle sige på gensyn til deres klubikoner og de velkendte rammer.

Kampen mod Mallorca spilles søndag aften kl. 19.00 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.