fbpx
Annonce

Overblik: Vigtige datoer for sæsonen 22/23

Allan Stefan - 03.06.22

Planlægningen for den kommende sæson allerede er begyndt at tage form. VM i Qatar bliver spillet i november, hvilket betyder, at den kommende sæson bliver en aparte en af slagsen. Få det fulde overblik her.

12. august: La Liga starter
Barca måtte nøjes med andenpladsen i den forgangne sæson, dog sluttede de bedre af end man kunne have forventet, da catalanerne lå på niende pladsen midt i sæsonen. Barca skal i den kommende sæson stræbe efter at vinde deres 27. liga trofæ.

6. september: Champions League starter
Barca sikrede sig en plads og endnu en sæson i de fineste europæiske selskab, hvor  Barca har mulighed for at vinde deres 6. Champions League-titlen.

19. oktober: Copa del Rey starter
Den spanske pokalturnering går i gang i oktober. Barca og de tre andre hold, der skal spille i den spanske Supercup, får lov til at træde ind i turneringen en runde senere. Real Betis er de forsvarende mestre efter at de slog Valencia i finalen.

9. november: La Liga holder pause
De nationale ligaer vil stå i bero i halvanden måned på grund af, at VM for første gang skal afholdes om vinteren.

21. november: VM starter
Mindre end to uger har de 32 deltagende lande til at forberede sig i. Begivenhederne finder sted i Qatar, hvor holdene kæmper om en plads i finalen den 18. december.

29. december: La Liga genoptages
Med VM overstået, og efter en forkortet juleferie kan klubfodbolden komme i gang igen.

11-15 januar: Spansk Super Cup
Saudi-Arabien er igen vært for denne miniturnering, hvor Barca skal spille mod pokalmestrene fra Betis i semifinalen. Vinderen tager imod enten Real Madrid eller Valencia i finalen.

29. april: Copa del Rey-finalen
Barca er det hold, der har vundet Copa del Rey flest gange, og i den kommende sæson kan catalanerne vinde deres 32. trofæ i denne turnering.

4. juni: La Liga slutter
På grund af VM-pausen slutter ligaen lidt senere end normalt. Forhåbentlig med Barca på toppen af ​​tabellen!

10. juni: Champions League-finale
Istanbul er stedet, hvor Europas konger skal findes i sæsonen 2022/23.

.:FORSIDE:.