fbpx

Oriol Romeu nævnes som alternativ til Brozovic

FCBARCELONA.DK - 30.06.23

// Oriol Romeu

Jagten på en afløser for Sergio Busquets fortsætter og det er tydeligvis ingen nem opgave. Marcelo Brozovic skulle være den foretrukne, men ellers skulle den tidligere Barca-spiller Oriol Romeu være den næste på listen.

Oriol Romeu har en fortid i La Masia og han nåede også at spille to officielle kampe for Barcas førstehold tilbage i sæsonen 2010/11, inden at karrieren fortsatte først i Chelsea og senere i Southampton, hvor han nåede at være i otte sæsoner og var en bærende spiller på holdet.

I dag spiller Romeu for catalanske Girona og her havde han en stor rolle i holdets succesfulde sæson i La Liga, der gav dem en imponerende 9. plads.

Artiklen fortsætter under annoncen


Romeu har sin store styrke i det kontrollerende spil på den defensive del af midtbanen, så han er vant til at udfylde den rolle som Xavi skal have fundet en erfaren spiller til. Oriol Romeu er 31 år og byder altså på masser af erfaring fra ligaer som Premier League og nu La Liga.

Samtidig vurderes prisen på Romeu at ligge på et rimeligt niveau. Det er avisen Sport der fortæller om Barcas interesse i catalaneren og de mener at vide, at han kan købes for under 15 mio. euro.

Hans kontrakt med Girona udløber først om to år, så der skal forhandles mellem de to klubber, men det forventes ikke at skabe de store problemer, da forholdet mellem de to catalanske klubber er rigtig godt..:FORSIDE:.