fbpx
Annonce

Optakt: Valladolid - FC Barcelona

FCBARCELONA.DK - 22.12.20

© Getty Images
// Valladolid

Sent i aften skal Barca forsøge at komme tillbage ovenpå 2-2 skuffelsen mod Valencia forleden, når de gæster Valladolid, der har gjort det godt på det seneste. Læs her vores optakt til aftenens kamp.

Det er så sent som kl. 22.00 at kampen mellem Valladolid og Barca fløjtes i gang. Her har Barcas spillere i den grad ryggen mod muren, efter at de lørdag smed point mod Valencia og samtidig måtte se både Atlético Madrid og Real Madrid vinde sine respektive kampe.

Koeman var da også opmærksom på kampens vigtighed, da han holdt pressemøde i går. 'Problemet er ikke at vi spillede uafgjort mod Valencia, med derimod at vi har tabt mange kampe på udebane. Vi må ikke fejle mere, for det har vi allerede gjort. Det lægger et ekstra pres på holdet' udtalte han.

Et hurtigt kig på tabellen gør Barca til favorit, for mens catalanerne indtager en 5. plads, ligger Valladolid under nedrykningsstregen, men det billede snyder. Ligaen er nemlig utrolig lige og Valladolid har kun tre point op til en 10. plads.

Dertil kommer, at Valladolid har gjort det flot på de seneste. De vandt ikke en eneste kamp i de første otte runder og lignende en sikker nedrykker, men i deres seneste seks kampe, har de kun tabt en enkelt, så det er et hold med en stigende formkurve.

Det taler heller ikke til Barcas fordel, at de har haft store problemer på udebane i denne sæson i La Liga, hvor det kun er blevet til en enkelt sejr i fem forsøg. Den statistik skulle meget gerne forbedres i aften, hvis det spinkle håb om et mesterskab skal holdes i live.

Efter holdets træning i går aftes, udtog Koeman en trup blottet overraskelser. Den ser således ud: Ter Stegen, Neto, Dest, Lenglet, Umtiti, Araujo, Alba, Junior, Busquets, De Jong, Pjanic, Aleñá, Puig, Coutinho, Trincao, Messi, Griezmann, Braithwaite, Pedri, Peña og Mingueza.

Kampen spilles som nævnt kl. 22.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.