fbpx
Annonce

Ombygningen af Camp Nou starter allerede til juni

FCBARCELONA.DK - 29.04.22

// Camp Nou // Espai Barca // Joan Laporta

I går kunne præsident Joan Laporta løfte sløret for planen med renoveringen og ombygningen af Camp Nou. Arbejdet starter allerede til juni og i sæsonen 2023/24 flyttes holdets kampe til det olympiske stadion på Montjuic.

Efter at Barcas medlemmer i december godkendte klubbens planer med Espai Barca, hvor Camp Nou modernises og ombygges, ligesom området omkring stadion gøres rekreativt, er klubben godt i gang med gennemførelsen af projektet. Det fortalte præsident Joan Laporta i går.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Man har byggetilladelsen på plads og allerede til juni, når denne sæson er færdigspillet, går arbejdet i gang. Her handler om renovering af de to nederste tilskuerafsnit samt området omkring Camp Nou. På den måde undgår man at reducere antallet af tilskuerpladser til næste sæson.

Når næste sæson er slut rives det øverste tilskuerafsnit ned og man begynder på det helt store byggearbejde. Det gør at der ikke kan spilles på Camp Nou i sæsonen 2023/24. Her har klubben lejet det olympiske stadion på Monjuic-bjerget i det centrale Barcelona, også kendt som Estadi Lluís Companys de Montjuic. Her er der plads til 60.000 tilskuere.

Holdet vender tilbage til Camp Nou i sæsonen 2024/25, men her pågår arbejdet stadig og der vil kun være plads til halvdelen af tilskuerne, altså omkring 50.000. Sæsonen efter er det planen at Espai Barca skal være færdigt.

.:FORSIDE:.