fbpx

Om blot en uge trænes der igen i Ciutat Esportiva

FCBARCELONA.DK - 03.07.23

 

Sommerferien begynder at lakke mod enden for en række af Barcas spillere. Om blot en uge kalder træner Xavi Hernández til træning igen på Ciutat Esportiva, hvor blikket rettes mod en ny og spændende sæson.

Lige nu er der stille på Barcas træningsanlæg, men det varer ikke længe inden at hverdagen vender tilbage. Mandag den 10. juli lyder startskuddet til den nye sæson, hvor programmet står på det obligatoriske form- og lægetjek, ligesom der sandsynligvis også gennemføres en let gang træning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er dog ikke alle spillerne der møder frem den 10. juli. De spillere der sluttede sæsonen af med landskampe, har ret til lidt længere ferie, så først en uges tid senere, har Xavi alle sine spillere samlet igen.

Det forventes at alle når tilbage i tide til at drage med holdet på træningsophold i USA, hvor der venter fire træningskampe mod Juventus, Arsenal, Real Madrid og AC Milan.

Når holdet er tilbage i Barcelona, spiller de den tradionsrige Gamper-kamp mod en inviteret modstander den 8. august, hvorefter ligaen skydes i gang den 12. eller 13. august.// Træning
.:FORSIDE:.