fbpx
Annonce

Også Kasper Hjulmand dropper Martin Braithwaite

FCBARCELONA.DK - 16.03.22

// Martin Braithwaite

ps5 art


Da Danmarks landstræner Kasper Hjulmand i går udtog truppen til de kommende landskampe, var den uden Martin Braithwaite. Det er et klart signal om, at danskeren bør finde sig en klub, hvor der venter spilletid.

Braithwaite har været fast inde over det danske landshold en årrække, men lige nu finder Kasper Hjulmand ham ikke god nok. Det slog han fast på et pressemøde i går. 'Han har spillet knap en halv time, så det er for tidligt i min verden, men jeg håber virkelig, at han får spilletid. Jeg håber virkelig, at han kommer i gang med at spille, for han er vigtig for os, og han er en superdygtig spiller, der har nogle ting i sit spil, som vi måske ikke har helt så meget af' kom det fra landstræneren ifølge TV2.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er da også en kendsgerning, at Braithwaite ikke får spilletid under Xavi og derfor ser det svært ud for den danske angriber med landsholdet, hvis han vælger at blive i den catalanske klub.

I slutningen af året skal Danmark deltage ved VM i Qatar og her vil Braithwaite naturligvis gerne med. Det kommer han næppe, hvis han ikke får regelmæssig med spilletid og det sker næppe i Barcelona, hvor Braithwaite står bagerst i køen blandt holdets syv angribere.

Den manglende udtagelse til landsholdet er derfor et vigtigt signal fra Hjulmand. Han kan ikke bruge en spiller der sidder på bænken i sin klub. Med VM i horisonten kan det nok forventes, at Braithwaite søger væk fra Barca til sommer, selvom han har kontrakt til 2024.

.:FORSIDE:.