fbpx
Annonce

Officielt: Udsættelsen af Sevilla-Barca afvist

FCBARCELONA.DK - 02.09.21

@ Getty Images
// Sevilla

Den spanske liga meddelte for nyligt, at man på grund af den sene tilbagekomst af de sydamerikanske landsholdspillere ved den gangværende landskampspause havde anmodet om at få udsat kampen mellem Sevilla og Barca. Det er nu blevet afvist.

Det er det spanske fodboldforbund, RFEF, som denne torsdag afviste det spanske ligaforbunds anmodning om at udsætte kampen mellem Sevilla og Barca, som efter planen skal spilles lørdag den 11. september.

Fodboldforbundet meddeler, at man ikke betragter landskampe som et tilstrækkeligt grundlag for at udsætte kampe i ligaen. Forbundet slår fast, at den spanske liga fortsat bør programsætte kampen til den pågældende weekend.

Årsdagen til, at ligaforbundet har anmodet om at udsætte Sevilla-Barca er, at nogle af de sydamerikanske landsholdspillere først vender tilbage fredag den 10. september - altså dagen før kampen i Sevilla. En situation, som selvfølgelig uacceptabel set fra spillernes og klubbernes synspunkt.

Det spanske ligaforbund har nu mulighed for at rykke Sevilla-Barca til om søndagen, hvilket stadig må betragtes som en hovedløs løsning. De sydamerikanske spillere vil i så fald kun have en enkelt restitutionsdag efter deres landskampe og deres lange rejse hjem.

.:FORSIDE:.