fbpx

Officielt: Sergi Roberto trækker sig fra FIFA-turnering

FCBARCELONA.DK - 21.03.20

Sergi Roberto og Barca kommer alligevel ikke til at deltage i weekendens FIFA-turnering. Få minutter før, at catalaneren skulle have været i aktion, meddelte arrangørerne, at Barca-spilleren ikke stiller op.

Der var ellers kun få minutter til, at Sergi Roberto på vegne af Barca skulle have deltaget i weekendens FIFA-turnering i den spanske liga og spillet ottendedelsfinale mod Eibar og Edu Expósito fredag aften. Få minutter inden kampstart kunne arrangørerne af turneringen dog meddele, at Sergi Roberto og Barca ikke deltager alligevel.

Årsagen til Sergi Robertos pludselige afbud skyldes et spørgsmål om rettigheder og selvom der endnu ikke er kommet en officiel uddybning, så tyder alt på, at det er Barcas sponsoraftale med det konkurrerende fodboldspil, Pro Evolution Soccer, som er kommet i vejen.

Spiludvikleren Konami og spillet Pro Evolution Soccer er officiel sponsor for Barca og derfor er det ikke tilladt for Barca-spillerne at reklamere for eller at deltage i arrangementer for konkurrence virksomheder eller spil.

.:FORSIDE:.