fbpx
Annonce

Officielt: Nyt drastisk fald i Barcas lønbudget

FCBARCELONA.DK - 14.09.23

// La Liga // FC Barcelona

Torsdag formiddag offentliggjorde La Liga de spanske klubbers tilgængelige lønbudget for denne sæson og her må Barca sande, at klubbens lønloft er blevet voldsomt beskåret til under halvdelen af sidte sæson.

Selvom Joan Laporta og ledelsen i Barca gennem det seneste år har udført et utrætteligt arbejde med at nedbringe udgifterne i klubben, så er man på ingen måde i mål endnu. Det ses tydeligt på dagens oversigt fra La Liga, hvor de spanske klubbers lønloft for sæsonen er blevet offentliggjort.

Barca i gået fra et lønbudget i sidste sæson på 648,8 millioner euro til beskedne 270 millioner euro i denne sæson. Der er tale om et fald på næsten 60% hvilket må siges at være både voldsomt og særdeles begrænsende for catalanerne. Det skal dog siges, at Barca indledte den nuværende sæson med et estimeret lønbudget på 215 millioner euro, men takket være sommerens økonomiske operationer, spillerhandler og lønreduktioner er den landet på 270 millioner euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


I Barcelona havde man forventet at have et betydeligt højere lønbudget til rådighed i denne sæson, men en af de afgørende faktorer har været, at man i sommer mod forventning ikke modtog de 40 millioner euro fra den tyske fond Libero Football Finance, som man ellers havde regnet med. 

På dagens offentliggjorte liste over klubbernes lønloft ses det, at Real Madrid topper med cirka 727 millioner euro, mens Atlético Madrid følger med 296 millioner. Herefter kommer Barca med 270 millioner euro efterfulgt af Sevilla og Real Sociedad med henholdsvis 168 millioner og 124 millioner euro.

Se listen herunder:

salarial2324

.:FORSIDE:.