fbpx

Officielt: Lamine Yamal udtaget til Spaniens landshold

Peter Vyff - 02.09.23

// Lamine Yamal

Spaniens landstræner, Luis de la Fuente, udtog i går sin spillertrup til EM-kvalifikationskampene imod Cypern og Georgien. Og helt som forventet, blev der fundet plads til Lamine Yamal, der har gang i en stor sæson hos Barca.

Den 16-årige Lamine Yamal er allerede den yngste Barca-spiller nogensinde til at få debut for førsteholdet, ligesom han i søndags også blev den yngste spiller til at notere sig en assist i La Liga. Stortalentet kan nu også se frem til at få sin første landsholdskamp, da han i går blev udtaget til Spaniens A-landshold.

Artiklen fortsætter under annoncen


Luis de la Fuente gjorde nemlig helt som forventet, da han valgte at udtage Yamal, som kan låses fast til Spaniens landshold, hvis han får spilletid i de kommende kampe. Marokko har ellers forsøgt at lure kantspilleren til sig, men hans store drøm har altid været at spille for Spanien, hvor han er født.

Og skulle La Masia-spilleren helt som forventet få sin officielle debut, står han også til at blive den yngste spiller nogensinde på landsholdet. Catalaneren kan dermed cementere en foreløbig fantastisk sæson, hvor han på rekordtid har gjort sig gældende som en af de mest lovende spillere i fodboldverdenen.

Udover Yamal, er der fundet plads til yderligere to Barca-spillere, Gavi og Alejandro Balde. Luis de La Fuente har dermed ikke fundet plads til spillere som Ansu Fati og Ferran Torres, imens Pedri fortsat sidder ude med en lårskade.

.:FORSIDE:.