fbpx

Officielt: Kamptidspunkt fastsat for El Clásico

FCBARCELONA.DK - 15.09.23

// El Clásico

Lørdag den 28. oktober gælder det sæsonens første El Clásico, når Barca i den spanske liga tager imod Real Madrid på Montjuïc. Denne fredag blev kamptidspunktet så offentliggjort af La Liga og der bliver tale om en eftermiddagskamp.

Det bliver noget af en særsyn, når Barca i denne sæson tager imod Real Madrid i El Clásico. Catalanerne spiller nemlig som bekendt deres hjemmekampe på Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc i denne sæson, da Camp Nou i øjeblikket renoveres.

Artiklen fortsætter under annoncen


El Clásico i Barcelona spilles lørdag den 28. oktober og fredag offentligjorde La Liga, at opgøret mod ærkerivalerne fra Madrid fløjtes i gang om eftermiddagen klokken 16.15. Det gør man for at tilgodese de mange fodboldfans i asien, som dermed kan se kampen om aftenenen.

I midtugen op til El Clásico spiller Barca i Champions League, hvor man onsdag den 25. oktober tager imod Shakhtar Donetsk klokken 18.45. Real Madrid møder Sporting Braga den 24. oktoober klokken 21.00 og får dermed en ekstra dags hvile op til El Clásico.

.:FORSIDE:.