fbpx
Annonce

Officielt: Her er truppen til Champions League

FCBARCELONA.DK - 06.09.23

// Champions League

Barca skal i denne sæson forsøge at genrejse sig i Champions League efter flere års skuffelser og tirsdag kunne catalanerne så offentliggøre listen over de 27 spillere, som man har valgt at indregistrere til turneringen.

Efter flere år med stor fadæser i Champions League håber og tror tilhængerne på, at Barca i denne sæson kan vende skuden og opnå succes i den europæiske mesterholdsturnering. Med signinger af blandt andre Ilkay Gündoğan, João Cancelo og João Félix denne sommer har Xavi fået en konkurrencedygtig trup, der som minimum bør kunne spille sig videre fra gruppen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Tirsdag offentliggjorde Barca så listen over de 27 spillere, som man har registreret til Champions League. Her er tale om 19 spillere fra førsteholdet og 8 spillere fra klubbens B-hold, Barca Atlétic,og U19-holdet.

Når man har registreret spillerne til Champions League betyder det, at man ikke kan lave ændringer før det nye år. Her kan man foretage tre ændringer i truppen, hvis man altså spiller sig videre fra gruppespillet.

Se Champions League-truppen herunder:

1. Ter Stegen
2. Joâo Cancelo
3. Balde
4. Ronald Araujo
5. Iñigo Martínez
6. Gavi
7. Ferran Torres
8. Pedri
9. Lewandowski
11. Raphinha
13. Iñaki Peña
14. Joâo Félix
15. Christensen
17. Marcos Alonso
18. Oriol Romeu
20. Sergi Roberto
21. Frenkie De Jong
22. Gündoğan
23. Jules Kounde
26. Ander Astralaga
27. Lamine Yamal
29. Ángel Alarcón
30. Marc Casadó
31. Diego Kochen
32. Fermín López
33. Pau Cubarsí
34. Aleix Garrido

.:FORSIDE:.