fbpx

Officielt: Her er Barcas modstandere i FIFA 20

FCBARCELONA.DK - 19.03.20

// FIFA20

I denne weekend afholdes der en turnering i computerspillet FIFA 20, hvor hver hold i La Liga er repræsenteret af en førsteholdspiller. Torsdag aften blev der trukket lod og her starter Sergi Roberto mod vinderen af Espanyol-Eibar.

Mens den rigtige spanske liga ligger stille har man i Spanien i stedet arrangeret en turnering i FIFA 20, hvor hvert hold i La Liga er reprææsenteret af en førsteholdsspiller. Hos Barca er det Sergi Roberto, som skal forsvare de blå-røde farver.

Torsdag aften blev der trukket lod til alle tre kvalifikationskampe og til ottendedelsfinalerne. Her skal Barca i ottendedelsfinalen lørdag møde vinderen af Espanyol og Eibar, som mødes i en kvalifikationskamp fredag.

Derudover blev det også slået fast, at Barca i en eventuel kvartfinale skal møde vinderen af Getafe-Betis. Samtidig er der mulighed for, at Barca kan møde Real Madrid i semifinalen, men de to rivaler kan ikke mødes i finalen.

Fredag fra klokken 19.00 spilles de tre kvalikationskampe, mens de otte ottendedelsfinaler spilles lørdag. På søndag spilles kvartfinaler, semifinaler og finalen. Hver kamp er på to gange ni minutter. Bliver kampen uafgjort skal den afgøres i forlænget spilletid med golden goal. Alle kampe kan ses her på fcbarcelona.dk.

Se resultatet af lodtrækningen herunder.

fifalodt

.:FORSIDE:.