fbpx
Annonce

Officielt: Griezmann skifter til Atlético Madrid!

FCBARCELONA.DK - 01.09.21

// Antoine Griezmann


Antoine Griezmann er fortid i FC Barcelona! Det bekræfter Barca i en pressemeddelse hvor det fremgår, at den franske angriber forlader Camp Nou til fordel for sin tidligere klub.

 

Artiklen fortsætter under annoncen
mbb2023

 

Efter en vanvittig afslutning på sommerens transfervindue, hvor Griezmanns skifte til Atlético Madrid blev både bekræftet og afblæst af de spanske og catalanske medier, kunne Barca natten til onsdag offentliggøre, at Antoine Griezmann skifter til Atlético.

Barca meddeler, at man lejer Griezmann ud i denne sæson, med mulighed for endnu en. Samtidig har Atético Madrid fået en obligatorisk købsoption som skal benyttes når lejeperioden udløber. Derudover vil Atlético betale hele franskmandens løn i lejeperioden.

Barca har ikke offentliggjort nogle tal eller priser fra aftalen, men der bliver angiveligt tale om en lejeaftale, som Atlético Madrid betaler 10 mio. euro for. I denne aftale medfølger en obligatorisk løbsoption på 40 mio. euro, hvis man skal tro de lokale medier.

Dermed er Antoine Griezmann fortid på Camp Nou efter et ophold, som af de fleste vil blive betegnet som en fiasko. Angriberen nåede at score 35 mål i 102 kampe.

.:FORSIDE:.