fbpx

Officielt: Eriksen ikke til Barca i denne omgang

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.01.20

// Eriksen

Christian Eriksen er af flere omgange blevet sat i forbindelse med et skifte til Barca, men nu er det afgjort, at danskeren ikke kommer til Camp Nou i denne omgang, da han skifter til Inter med øjeblikkelig virkning.

I sommeren 2017 og 2018 var Barca meget aktiv i forbindelse med deres interesse i den danske landsholdsspiller. Særligt i 2017 var det tæt på, at Barca fik sin første danske spiller siden Michael Laudrups tid i klubben.

Her var Barca nemlig i seriøse forhandlinger med Tottenhams formand Daniel Levy om et køb af danskeren, men Barca valgte i stedet at gå efter Phillippe Coutinho. Samtidig krævede Spurs en for høj pris i forhold til hvad Barca var villige til at betale.

Det næste år fortsatte rygterne om Eriksen og Barca. I sommeren 2018 var Barca således igen seriøst inde i billedet, men som bekendt blev et skifte fra Tottenham til Barca ikke til noget.

Siden er rygterne om Barca og Eriksen stille og roligt dalet og nu må danskeren fra Middelfart altså fortsætte sin karriere i italienske Inter, efter seks og et halvt år i Tottenham.

Eriksen har efterhånden fået en alder af 27 år. Han bliver 28 år senere i februar, så man skulle tro et skifte til Barca så var ude af billedet, men catalanerne har de seneste år hentet en del spillere fra de 27 år og op efter.

Her kan nævnes Rakitic, Suárez, Paulinho, Vidal og Griezmann for at nævne nogle, så løbet er ikke kørt for et skifte til Barca. Men det er klart, at der skal noget helt ekstraordinært til fra Eriksen i Inter, for at få catalanerne seriøst på banen igen.

.:FORSIDE:.