fbpx

Officielt: Datoerne for El Clásico-kampene fastsat

FCBARCELONA.DK - 22.06.23

// El Clásico

Torsdag eftermiddag blev kampprogrammet for næste sæsons La Liga fastsat og her blev der blandt andet sat datoer på de to El Clásico opgør mod Real Madrid. De spilles den 29. oktober i Barcelona og den 21. april i Madrid.

Det spanske ligaforbund gennemførte torsdag eftermiddag lodtrækning til kampprogrammet for den spanske liga i næste sæson. Her bliver de to største kampe utvivlsomt de to El Clásico-kampe mod ærkerivalerne fra Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den første El Clásico skal spilles i Barcelona og den vil finde sted i weekenden omkring den 29. oktober. I denne sæson vil kampen som bekendt ikke blive spillet på Camp Nou, men derimod på det olympiske stadion Montjuïc, da Camp Nou som bekendt bliver renoveret.

Den omvente kamp i Madrid bliver spillet på Santiago Bernabeu i weekenden omkring den 21. april. Det er i den 32. spillerunde og kan dermed meget vel blive afgørende for udfaldet af den spanske liga.

Planlægger man en tur til enten Barcelona eller Madrid for at se El Clásico, som skal man som altid være opmærksom på, at det først er 3-5 uger inden kampene, at bliver fastlagt om de spilles lørdag eller søndag.

.:FORSIDE:.