fbpx
Annonce

Officielt: Barca opsiger B-spilleren Kays Ruiz

Anders Lang Jensen - 12.05.22

// La Masia // kays ruiz

Den 19-årige midtbanespiller Kays Ruiz kom til La Masia sidste år fra Paris Saint-Germain, men efter en enkelt sæson på Barcas B-hold er opholdet slut. Barca bekræfter nemlig, at klubben har ophævet kontrakten med Kays Ruiz.

Den franske U20-landsholdsspiller har tidligere været en del af La Masia, men i 2015 skiftede han til Paris Saint-Germains ungdomsafdeling. I sommeren 2021 vendte Kays Ruiz tilbage til det catalanske for at blive en del af Barcas talentfulde B-hold.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Sæsonen har dog ikke været som håbet, og B-holdets cheftræner Sergi Barjuán har ikke givet meget spilletid til Kays Ruiz. Det har fået klubben til at ophæve kontrakten for den unge franskmand, der dermed nu står uden klub. Det bekræfter Barca på sin hjemmeside.

Der var ellers store forventninger til Ruiz, da han kom til B-holdet i sommer, men udviklingen er slet ikke gået som håbet. Franskmanden har ikke tilpasset sig kravene i Barca under Sergi Barjuán, og nu er Ruiz ikke Barca-spiller mere, selv før sæsonen endegyldigt er færdigspillet.

.:FORSIDE:.