fbpx
Annonce

Officielt: Barca og Neymar indgår forlig i retssag

FCBARCELONA.DK - 26.07.21

// Neymar


Barca meddeler mandag eftermiddag i en pressemeddelelse, at man har indgået et venskabeligt forlig med Neymar i forbindelse med den retssag, hvor catalanerne og brasilianeren kæmpede om en bonus på flere hundrede millioner kroner.

I pressemeddelelsen skriver Barca, at man på "venskabelig vis" har lukket de forskellige søgsmål og retssager, som man havde med Neymar. Derudover meddeler Barca, at man har indgået en såkaldt "transaktionel aftale" med brasilianeren, hvilket indikerer, at der er fundet en form for betaling sted i forbindelse med forliget.

I slutningen af juni dømte en dommer til fordel for Barca i retssagen, hvor Neymar krævede 330 millioner kroner af Barca. Et beløb, som han mente han var berettiget til grundet en manglende bonus ved hans kontraktforlængelse i 2016. Domstolens afgørelse i juni betød dog, at det nu i stedet var Neymar, som stod til at betale Barca en sum penge.

Dermed kan man endelig sætte et punktum i sagaen mellem Barca og Neymar. De juridiske stridigheder er ovre og derudover har brasilianeren forlænget sin kontrakt med PSG, hvilket også har sat et endeligt punktum for spekulationerne om et skifte tilbage til Camp Nou.

.:FORSIDE:.