fbpx
Annonce

Officielt: Barca indleder næste sæson den 4. juli

FCBARCELONA.DK - 06.06.22

Barca har i en officiel udmelding bekræftet, at forberedelserne til den nye sæson indledes om mindre end en måned, helt præcist mandag den 4. juli. Det bliver dog ikke alle spillere der møder frem denne dag.

Lige nu kan hovedparten af Barcas spillere nyde sommerferien, mens en gruppe af dem stadig er i gang på grund af landskampe. Den 4. juli er ferien dog slut for de fleste, for her kalder Xavi til den nye sæsons første træningssamling. Det melder Barca ud i dag på deres hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mandagen indledes med det obligatoriske lægetjek, hvor spillernes helbred og fysiske form bliver testet. Det sker om formiddagen og tidligt på aften trænes der så for første gang efter ferien.

Det er dog ikke alle spillere der møder op den 4. juli. De spillere er i gang med landskampe vender tilbage lidt senere end andre, men der går næppe mere end en uge, før at Xavi har alle mand samlet igen.

Den første uges tid trænes der hjemme i Ciutat Esportiva, hvorefter holdet rejser på træningslejr i USA, hvor der er planlagt træningskampe mod Inter Miami CF den 19. juli og New York Red Bulls den 30. juli. Det forventes at der spilles en træningskamp mere mellem to kampe, muligvis mod Real Madrid i Las Vegas.

Det varer derfor kun fire uger inden at der igen er aktivitet i Ciutat Esportiva og hvor blikket rettes mod en ny sæson, der forhåbentlig bliver mere succesfuld end den forgangne, der som bekendt endte uden en eneste titel.

.:FORSIDE:.