fbpx

Officielt: Barca forlænger ikke med Arnau Tenas

FCBARCELONA.DK - 26.06.23

// arnau tenas

Mandag kom det som noget af en overraskelse, da målmand for Barca Atlétic, Arnau Tenas, kunne bekræfte, at Barca har valgt ikke at forlænge hans kontrakt. Muligheden for en automatisk forlængelse med et år var ellers til stede.

Det var på et pressemøde fra den spanske U21 EM-trup, at Arnau Tenas denne mandag bekræftede dagens rygter om, at Barca har besluttet ikke at forlænge keeperens kontrakt, som udløber den 30. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen


'I dag har jeg kunne læse, at Barca ikke vil udnytte optionen på en forlængelse af min kontrakt og jeg kan bekræfte, at dette er sandt. Det er dog ikke noget, som bruger energi på nu, for lige nu er mit hold det spanske U21-landshold og det er det eneste jeg fokuserer på' sagde Arnau Tenas.

De seneste uger har meldingerne ellers gået på, at Barca enten ville udnytte optionen på en forlængelse med en enkelt år eller genforhandle en helt ny kontrakt på flere sæsoner. Nu tyder alt dog på, at Arnau Tenas skal finde sig en ny klub fra den 1. juli.

Selvom Tenas ikke bekræftede, at han stopper i Barca, så meddeler journalisten Albert Rogé fra mediet Jijantes, at den 22-årige målmand skifter til en anden klub.

.:FORSIDE:.