fbpx
Annonce

Officielt: Araújo udskrevet fra hospitalet

FCBARCELONA.DK - 11.05.22

// Ronald Araujo

Onsdag eftermiddag var der gode nyheder i forbindelse med Ronald Araújo, som tirsdag blev indlagt på hospitalet efter et uhyggeligt uheld i kampen mod Celta de Vigo. Barca meddeler, at uruguayaneren er blevet udskrevet efter tilfredsstillende undersøgelser.

Der gik et chok igennem Camp Nou tirsdag aften, da Aráujo i en hovedstødsduel stødte hovedet sammen med Gavi. Forsvarsspilleren rejste sig først op, men faldt kort efter til jorden uden at bevæge sig. Holdkammerater lagde straks Aráujo i aflåst sideleje og råbte efter lægehjælp. Herefter blev uruguayaneren hentet på banen af en ambulance og kørt på hospitalet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Efter kampen kunne Barca meddele, at Araújo havde pådraget sig en hjernerystelse og onsdag eftermiddag kunne Barca så bekræfte den gode nyhed om, at der heldigvis ikke er tale om nogen alvorlig eller livstruende skade. I en pressemeddelelse skriver klubben, at Araújo onsdag er blevet udskrevet fra hospitalet i Barcelona efter tilfredsstillende undersøgelser.

Dermed slap Ronald Araújo med skrækken og fik altså "blot" en hjernerystelse. En fantastisk og glædelig nyhed, som heldigvis afliver den indledende skræk under kampen, som bragte minderne tilbage til Christian Eriksen og danskerens kollaps på banen under en landskamp.

Barca meddeler til slut, at Ronald Aráujos udviklingen i de kommende dage vil afgøre hvornår han kan spille igen.

.:FORSIDE:.