fbpx
Annonce

Nyt Coutinho-salg kan give millionbeløb til Barca

Anders Lang Jensen - 08.12.22

// Philippe Coutinho

topbar222

I sommer solgte Barca brasilianske Philippe Coutinho til Aston Villa på en permanent transfer, men allerede nu rygtes offensivspilleren væk fra den engelske klub. Det kan Barca i så fald tjene en fornuftig transfersum på.

Hurtigt lignede han en succes for Aston Villa, da Philippe Coutinho skiftede til Premier League-klubben i sommerens transfervindue. Nu kan brasilianeren dog allerede være på vej videre i karrieren igen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport overvejer Aston Villa nemlig at sælge Philippe Coutinho allerede i det kommende transfervindue i januar. Det kan komme Barca til gode, fordi klubben har sikret en videresalgsklausul på 50 procent i forbindelse med transferaftalen med Aston Villa i sommer.

Selvom en potentiel transfersum for Philippe Coutinho ikke bliver voldsom stor, vil Barca altså modtage halvdelen af beløbet uanset hvad. Derfor er det altså umiddelbart godt nyt for Barca, at Aston Villa muligvis vælger at sælge brasilianer videre allerede.

Steven Gerrard var træner i Aston Villa i sommer, da Philippe Coutinho blev købt i Barca, men nu sidder Unai Emery i jobbet, og han har angiveligt ikke tiltænkt en rolle til Coutinho.

coutinho1

.:FORSIDE:.