fbpx
Annonce

Nye billeder af Barcas mulige trøje i 2022-23

Rune Stentoft Arlbjørn - 14.04.21

Footy Headlines
// Trøjer

For lidt over en uge siden kunne Footy Headlines løfte sløret for nogle af detaljerne på Barcas mulige trøje i sæsonen 2022-23. Nu er der kommet nye billeder af det mulige trøjedesign samt shorts og strømper.

Billederne er selvfølgelig ikke officielt bekræftet af hverken Barca eller trøjesponseren Nike, men Footy Headlines plejer at være gode til at ramme plet med deres afsløringer af alverdens fodboldtrøjer.

Der bliver angiveligt tale om en trøje med de traditionelle blå og røde farver, hvor der så kommer to nuancer af den blå farve. Det giver tre horisontale striber i tre forskellige farver.

Trøjen starter med en navyblå farve som efterfølges af en lysere blå farve og til sidst den røde farve. Alle tre striber ser ud til at være lige tykke i bredden. Mønsteret går igen på ærmerne. Shortsene og strømperne ser ud til at være navyblå.

Med disse nye billeder er der altså ikke tale om trøjen fra næste sæson, men trøjen fra sommeren 2022. Der er også allerede kommet gode billeder af den nye trøje for næste sæson, som du kan se ved at klikke her.

Her er et billede af hele spilledragten:


 

.:FORSIDE:.