fbpx
Annonce

Ny fan-favorit: Fansene er vilde med Memphis

Rune Stentoft Arlbjørn - 02.09.21

// Depay


Memphis Depay har taget Barca med storm efter sit skifte fra Olympique Lyon på en fri transfer tidligere denne sommer. Den hollandske angriber har leveret varen fra dag et. Det er noget som fansene er vilde med.

Man man sige, at Memphis Depay har grebet chancen med det samme i den catalanske storklub, med flere mål og godt spil i træningskampene og ikke mindst i de tre første kampe i ligaen.

Det er noget som fansene sætter stor pris på. De er vilde med holdets nye hollandske angrebsstjerne. Efter 2-1 scoringen mod Getafe blev Memphis hyldet af tilhængerne på Camp Nou, der sang hans navn.

"Meeemphiiis", "Meeemphiiis", "Meeemphiiis"... lød det fra et kvart fyldt Camp Nou efter den 27-årige angribers scoring til 2-1. Disse sange, eller hvad man kan kalder det, kommer kun fra tilhængerne, når de er meget tilfredse med det de ser på banen.

Også i den første kamp i sæsonen, som var hjemme mod Real Sociedad, kunne Memphis-sangen også høres fra lægterne for første gang på Camp Nou. Man må sige, at Memphis har taget Barca med storm indtil videre.

Der er ingen tvivl, at Memphis allerede er den nye fan-favorit, og hvis han ikke er det i forvejen, så bliver han det, hvis han fortsætter med de præstationer han har indledt sæsonen med.

.:FORSIDE:.