fbpx

Nu venter der tre uger uden fodbold

FCBARCELONA.DK - 15.03.20

© Getty Images
// Coronavirus

Coronavirussen har fået sit tag på hele verden og det gælder også sportsligt. To runder i La Liga er udskudt og det samme er de resterende Champions League ottendedelsfinaler. Det betyder tre uger uden fodbold for de mange Barca-fans.

Barca skulle i går have mødt Mallorca på udebane, men denne kamp samt næste weekends runde i den spanske liga er blevet udskudt på ubestemt tid. Derudover skulle Barca på onsdag have mødt Napoli i den afgørende Champions League ottendedelsfinale, efter at catalanerne spillede 1-1 i Italien. Også denne kamp er blevet udskudt.

De mange aflysninger betyder, at der er totalt stilstand i nationalt og internationalt fodbold. For Barcas vedkommende venter der nu som minimum tre uger uden kampe og det er slet ikke usandsynligt, at denne pause bliver forlænget, hvis ikke man har fået kontrol over coronavirussen.

Adskillige store klubber i hele verden har ydermere suspenderet holdenes træninger og det er også tilfældet for Barca-spillerne. De er blevet sendt hjem på ubestemt tid og må i stedet holde formen ved lige på egen hånd derhjemme.

Efter planen er Barcas næste kamp i weekenden enten den 4. april eller 5. april. Her skal catalanerne på en svær opgave på udebane mod Sevilla, som ligger nummer tre i tabellen. Hvis situationen omkring coronavirussen ikke er ændret i ugen op til opgøret, kan denne kamp dog også ende med at blive udskudt.

Når den spanske liga skal genoptages er en anden løsning, som der spekuleres i, at man forskyder hele kampprogrammet. Det betyder, at man starter med den første runde, som blev udskudt og tager fat hvor man slap. Barca vil i så fald genoptage ligaen med udekampen mod Mallorca.

På nuværende tidspunkt er der dog ikke andet for at være tålmodig og krydse fingre for, at coronavirussen snart er på tilbagetog. Vigtigst af alt for verdenssundheden og dernæst selvfølgelig også for at for gang i vores alles elskede fodbold.

.:FORSIDE:.