fbpx
Annonce

Nu skal Raphinha træde til efter Dembélés skade

Anders Lang Jensen - 29.01.23

// Raphinha


Undervejs i 1-0-sejren over Girona måtte Ousmane Dembélé lade sig skifte ud med en skade, og Barca har bekræftet lårskaden til franskmanden. Nu er det derfor tid til, at Raphinha træder til og leverer i Dembélés fravær.

Raphinha har i denne sæson stået markant i skyggen af Ousmane Dembélé, der har været blandt de absolut bedste Barca-spillere indtil videre. Med franskmandens skade de næste uger er håbet nu, at brasilianske Raphinha stepper op og træder i karakter på grønsværen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Raphinha har ikke haft en nem tid i Barca, men skaden til Ousmane Dembélé skaber en åbning og en mulighed for brasilianeren til at være afgørende og spille sig mere ind i varmen under Xavi. Det bliver der behov for, eftersom Dembélé har været en afgørende skikkelse de sidste mange måneder.

Ousmane Dembélé meldes ude i op til en måneds tid, forhåbentligt kortere, men faktum er, at franskmanden misser en række ligakampe mod Betis, Sevilla og Villareal og meget vel også den første kamp i Europa League mod Manchester United den 16. februar.

raphinha43

.:FORSIDE:.