fbpx

Nu meldes Inter Maimi på jagt efter Jordi Alba

FCBARCELONA.DK - 25.06.23

// Jordi Alba

Først Messi, så Busquets og måske den næste bliver Jordi Alba, der skifter til amerikanske Inter Miami. Der har tidligere været meldt om interesse og noget tyder på, at de tre Barca-venner på ny kan forenes i samme klub.

Jordi Alba har taget afsked med Barca et år før hans kontrakt udløber. Der er endnu ingen afklaring omkring hans fremtid, men måske han tager turen over atlanten for at slutte sig til Leo Messi og Sergio Busquets, der begge har skrevet under med Inter Miami.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu fortæller avisen Marca, at Inter Miami intensiverer sin forhandlinger med Jordi Alba, der måske er nemmere at overbevise, når Messi og Busquets allerede er skiftet til klubben. De tre spillere er meget nære venner og derfor vil et skifte til MLS være lettere, hvis de foretager det sammen.

Den 34-årige Jordi Alba var ellers forventet at ville fortsætte karrieren i en anden klub på højeste niveau, sandsynligvis i La Liga. men måske han kan fristes til at trappe lidt ned med et skifte til den amerikanske liga MLS..:FORSIDE:.