fbpx
Annonce

Nu kan Martin Braithwaite ikke være i tvivl længere

FCBARCELONA.DK - 16.07.22

// Martin Braithwaite

Martin Braithwaite har hele sommeren holdt fast i, at han ville blive i Barca og kæmpe for sin chance, men efter at danskeren i dag blev droppet til turen til USA, kan han ikke længere være i tvivl om, at Xavi ikke vil bruge ham.

Barcas spillere er netop rejst til USA for at spille fire træningskampe, hvor formen skal pudses af inden ligastarten om fire uger. En håndfuld spillere har dog fået besked på, at blive hjemme i Barceona og træne for sig selv.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Blandt dem er Martin Braithwaite. Det har længe ligget fast at den danske angriber ikke indgår i Barcas planer, men alligevel har han holdt fast i, at målet er at blive i klubben. Nu ligger det imidlertid fast, at det ikke er lykkes at overbevise Xavi efter en uges træning i den nye sæson.

Med meldingen om at Braithwaite ikke er en del af turen til USA, hvor holdet skal opholde sig i hele to uger, må det være gået op for danskeren, at det ikke nytter at kæmpe imod Xavis ønske.

Derfor handler det nu om at finde sig en ny klub og det har Braithwaite de næste par uger til, inden at de nok snart forhenværende holdkammerater vender tilbage fra USA.

.:FORSIDE:.