fbpx

Nu er Barca 12 point foran Real Madrid i ligaen!

FCBARCELONA.DK - 20.03.23

// El Clásico // La Liga

I en intens og højdramatisk El Clásic sikrede Barca sig søndag aften en formidabel sejr, da Real Madrid blev slået på Camp Nou med 2-1. Med sejren trækker Barca fra i tabellen og er nu hele 12 point foran.

Søndagens El Clásico levede op til alles forventninger, da Real Madrid gæstede Camp Nou. Madrilenerne bragte sig foran på et uheldigt selvmål af Araújo, men en udligning af Sergi Roberto kort før pausen og en forløsende scoring af Franck Kessié i overtiden sikrede en catalansk sejr.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Med sejren tager Barca et kæmpe skridt mod det spanske mesterskab, hvor man nu er hele 12 point foran forfølgerne fra Real Madrid. Barca har 68 point efter 26 runder, mens Real Madrid på andenpladsen har 56 point efter samme antal kampe. Dermed er forspringet på 12 point med kun 12 runder tilbage af ligaen, hvilket stiller Barca i en fantastisk position i kampen mod trofæet i La Liga.

På tredjepladsen ligaen finder man Atlético Madrid, som har 51 point efter 26 kampe og som dermed 17 point efter pausen. Herefter følger Real Sociedad på fjerdepladsen med 48 point og Real Betis på femtepladsen med 45 point.

Se stillingen i La Liga her.

.:FORSIDE:.