fbpx
Annonce

Norberto Neto står foran Iñaki Peña i målet

Rune Stentoft Arlbjørn - 17.09.20

© Getty Images
// Girona // Neto // Iñaki Peña

Det var igen Norberto Neto, som startede inde for Barca i træningskampen mod Girona onsdag aften. Brasilianeren startede også inde mod Gimnàstic de Tarragona i sidste uge, men mod Girona stod Neto hele kampen mod catalanerne.

Mod Nàstic stod Neto første halvleg, mens Iñaki Peña fik anden halvleg til at vise sig frem. Anderledes var tilfældet dog mod Girona i går. Her stod Neto hele kampen mod gæsterne fra Girona. Dermed må det betegnes som, at Neto står foran den unge Iñaki Peña i kampen om spilletid.

Med Ter Stegen ude med en knæskade en måned endnu, var der ellers lagt op til duel mellem Neto og Iñaki Peña om kampen om pladen i målet. Ronald Koeman ser ud til at foretrække den mere erfarne Neto frem for den unge Iñaki Peña. I sidste sæson var Neto da også andetvalg, mens Iñaki Peña var tredjevalg.

Da Ter Stegen er ude med en skade forventes begge målmænd at blive i klubben. Neto var ellers rygtet væk fra Barca, men nu kan brasilianeren se frem til fast spilletid mod Villarreal, Celta Vigo og Sevilla, hvis ellers Koeman holder fast i, at Neto står foran Iñaki Peña.

.:FORSIDE:.