fbpx
Annonce

Ni mulige debutanter i Champions League i aften

Rune Stentoft Arlbjørn - 20.10.20

© Getty Images

I aften får Barca besøg af Ferencvaros fra Ungarn i Champions League, når catalanerne spiller den første kamp i gruppespillet i denne sæson. Til kampen er der ni mulige debuttanter i turneringen inklusiv træner Ronald Koeman.

Der er Ronald Koeman og otte spillere i truppen til kampen mod Ferencvaros, der alle kan eller får debut i aftenens kamp hjemme på Camp Nou. For Koemans vedkommende bliver det hans første kamp som træner i Champions League.

Derudover kan følgende otte spillere få debut i turneringen i aften: Araujo, Puig, Pedri, Trincao, Braithwaite, Iñaki Peña, Mingueza og Tenas.

Førsteholdsspillerne Araujo, Puig, Pedri, Trincao og Braithwaite har allerede spillet for førsteholdet, men alligevel har de deres debut i Champions League til gode. Det mest sandsynlige scenarie er, at de alle starter på bænken i aften og måske bliver nogle af dem skiftet ind i løbet af kampen.

Så er der også B-spillerne Iñaki Peña, Mingueza og Tenas. De er udtaget til aftenens kamp mod ungarerne, men det er ikke sandsynligt, at de kommer i aktion senere i aften.

Kampen mod Ferencvaros fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses direkte på TV3 Max. Omkring klokken 20.00, når startopstillingen kommer, får vi at se om der bliver debut til nogle af spillerne.

Spil på kampen hos bet365
- Barca vinder med 5-0: 10,00
- Barca scorer på straffespark: 2,62
- Ansu Fati scorer kampens første mål: 5,00
Spil ansvarligt +18

.:FORSIDE:.