fbpx
Annonce

Neymar: 'Umuligt at sammeligne Mbappé og Messi'

FCBARCELONA.DK - 14.04.21


I går kom Neymar og PSG videre til Champions League semifinalerne trods et 0-1 nederlag til Bayern München. Efter kampen blev brasilianeren bedt om at sammenligne Messi og Mbappé og her var svaret ikke til at misforstå.

Kylian Mbappé spiller ligesom Neymar en hovedrolle hos PSG og de to stjerner bærer hovedansvaret for det franske holds succes i Champions League. Alligevel holdt Neymar sig ikke tilbage i sammenligningen mellem Mbappé og Messi.

'Det er umuligt at sammenligne dem. Der er tale om to meget forskellige måder at spille på. Messi er den bedste spiller jeg har set og Kylian er godt på vej til at blive en af de bedste' kom det klart fra Neymar.

Neymar slog samtidig fast, at det kræver speciel opmærksomhed at være på hold med Mbappé. 'Da Kylian er meget hurtig, skal jeg være meget koncenteret og opmærksom hele tiden for at spille sammen med ham, men det er det samme som da jeg spillede med Messi, Iniesta eller Suárez' fortsætter han.

Det catalanske presse har været hurtig til at tolke på Neymars ros til Messi og sine andre tidligere holdkammerater i Barca. De mener det kan være et signal om, at han håber at kunne vende tilbage en dag.

cdrebp

.:FORSIDE:.