fbpx
Annonce

Neto: 'Vigtigt at vi holdt buret rent'

FCBARCELONA.DK - 02.10.20

© Getty Images
// Celta // Neto

For anden gang ud af to mulige i denne sæsons La Liga, kunne Neto i går forlade banen uden at have lukket mål ind. Efter kampen glædede han sig over sejren over Celta og at der endnu ikke er scoret på ham.

'Det er et godt resultat for truppen og holdet viser fremskridt. Jeg kan kun rose alle for indsatsen, hvor vi endda spillede med en mand mindre i en stor del af kampen' kom det fra brasilianeren.

Barca indledte ligasæsonen med en 4-0 sejr over Villarreal og i går blev det 0-3 mod Celta. De resultater er Neto glad for. 'Jeg tillægger disse sejre stor værdi, men derudover giver det stor selvtillid at holde buret rent. Det er meget vigtigt. Det ved alle der kender til fodbold. Jeg er meget glad for resultatet i dag og for holdkammeraternes indsats' sagde han videre.

Kampen mod Celta blev spillet under svære forhold i øsende regnvejr, men det følte Neto at holdet klarede godt. 'Vi må tilpasse os alt, men selvfølgelig er det svært. Det er dog det vi arbejder hårdt på at kunne. Det afgørende er, at vi får gode resultater' afsluttede han.

.:FORSIDE:.