fbpx
Annonce

Napoli forstærker sig markant inden mødet med Barca

Simon Arun Vrábel - 20.01.24

// Napoli

Om godt en måned tager Napoli imod Barca i den første af to knockout kampe i Champions League, men italienernes resultater i den hjemlige liga har ikke været gode, hvorfor man er i gang med at hente flere markante forstærkninger.

Napoli ligger på en øjeblikkelig 8. plads i den italienske liga med hele 20 point op til nummer et, og derfor er klubbens præsident, Aurelio De Laurentiis, i gang med at hente en lang række forstærkninger inden mødet med Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Imens den hjemlige liga ser mere end almindeligt svær ud for Napoli, så har italienerne forsat håbet om at opnå succes i Champions League, hvilket vil kræve en sejr over Barca, som lægger vejen forbi Stadio Diego Armando Maradona den 21. februar. Indtil videre har de forsvarende italienske mestre brugt mere end 100 millioner euro på forstærkninger i denne sæson, og indkøbene frem imod mødet med Barca forsætter angiveligt.

Det er avisen Sport som fortæller, at sæsonens helt store mål er at slå Barca og kvalificere sig til kvartfinalen, og i den forbindelse har man netop hentet forsvarsspilleren Pasquale Mazzocchi, som var på blokken hos flere store italienske klubber. Derudover har man har lejet midtbanespilleren Hamed Junior Traorè fra Bournemouth, og Napoli planlægger angiveligt også at hente angriberen Cyril Ngonge fra Hellas Verona, som den sidste forstærkning inden mødet med Barca.

I sommer hentede Napoli desuden danske Jesper Lindstrøm i Frankfurt, samt angriberen Giacomo Raspadori fra Sassuolo, så der er i den grad tale om et italiensk hold med en masse nye spillere, som vil gøre deres for at slå Barca over de to kvalifikations kampe, som spilles i løbet af februar og marts.

Den første kamp spilles i Italien den 21. februar, imens returopgøret spilles på Montjuïc den 12. marts.



.:FORSIDE:.