fbpx
Annonce

Næste sæsons liga skydes i gang i midten af august

FCBARCELONA.DK - 31.05.22

// La Liga

Det er ikke mange dage siden at 2021/22 sæsonen sluttede, men alligevel blev rammerne for den nye sæson skabt allerede i går. Her blev det vedtaget at de første ligakampe spilles i midten af august og at sæsonen slutter i starten af juni.

Det er en meget atypisk sæson der venter, for der skal gøres plads til VM i Qatar der spilles i november og december. Det betyder at alle nationale ligaer ligger stille mens VM står på. Det stiller store krav til planlægningen af sæsonen 2022/23.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går faldt brikkerne på plads for La Liga, da fodboldforbundet RFEF kom med datoerne for sæsonen. Her blev det vedtaget, at første runde spilles fra den 14. august, mens sidste runde spilles den 4. juni, hvilket er to uger senere end den netop afsluttede sæson.

Det er også lagt fast, at den spanske Supercup, der har deltagelse af Real Madrid, Barcelona, Valencia og Betis, spilles i dagene fra den 11. januar til den 15. januar, først med to semifinaler og til sidst finalen. Endnu en gang spilles turneringen i Saudi Arabien.

De første runder i pokalturneringen Copa del Rey skydes i gang i oktober og finaledatoen er lagt til den 29. april.

.:FORSIDE:.