fbpx
Annonce

Muligheden for en titel er nu mere sandsynlig

Rune Stentoft Arlbjørn - 05.03.21

@ Getty Images
// barca // Sevilla // Copa del Rey

Med Barcas avancement til Copa del Rey-finalen mod Sevilla onsdag ser denne sæson nu langt mere lys og positiv ud. Efter meget modgang har Barca nu meget store chancer for at slutte sæsonen med et af de tre store trofæer.

Den 17. april skal Barca igen spille spansk pokalfinale mod enten Levante eller Athletic Bilbao. Mens mulighederne for et trofæ i La Liga og Champions League ser svære ud, så ser det meget lysere ud i Copa del Rey.

Den spanske pokalturnering har enorm betydning i Spanien. Turneringen strækker sig helt tilbage til starten af 1900-tallet og er dermed næsten 30 år ældre end La Liga. Barca her dermed nu muligheden for at slutte sæsonen af med et af de store trofæer.

Med det store nederlag til Paris Saint-Germain på Camp Nou i sidste måned i den første ottendedelsfinale ligner det ikke, at Barca går videre i Champions League. Samtidig ser det svært ud at vinde La Liga med fem point op til Atlético Madrid, der samtidig har spillet en kamp mindre end Barca.

Dermed er Copa del Rey den helt store mulighed for Barca til at hive et trofæ hjem til Camp Nou i denne sæson. Der er ingen tvivl om, at endnu en triumf i den spanske pokalturnering vil pynte gevaldigt på en meget svær sæson for catalanerne både på og uden for banen.

.:FORSIDE:.