fbpx
Annonce

Mistillidsvotum startet mod præsident Bartomeu

FCBARCELONA.DK - 03.09.20

// Bartomeu


Tre præsidentkanditater til forårets præsidentvalg er gået sammen og har startet processen for at præsentere et mistillidsvotum mod præsident Josep Maria Bartomeu. Nu skal de bruge 16.520 underskrifter fra medlemmer af klubben.

Præsident Bartomeu befinder sig som bekendt i strid modvind i øjeblikket og mange tilhængere kræver hans afgang. Det samme gør præsidentkandidaterne Jordi Farré, Víctor Font og Lluís Fernández-Alà, som er gået sammen i bestræbelserne på at præsentere et mistillidsvotum mod Bartomeu.

Processen er allerede startet og her har man 14 hverdage til at indsamme de 16.520 underskrifter fra medlemmer af klubben, som der skal til for at starte en reel afstemning om at vælte præsident Bartomeu. Barca har i øjeblikket 110.132 medlemmer.

Også danskere, som er officielle medlemmer af FC Barcelona og har et medlemskort, kan deltage. Er man medlem af klubben og ønsker man at støtte kampen for et mistillidsvotum, så skal man gøre følgende:

Send en email på dansk til votodecensura@gmail.com og vedhæft en kopi af dit pas og dit medlemskort. Herefter vil du modtage en officiel seddel, som skal underskrives for at stemme for mistillidsvotumet.

.:FORSIDE:.