fbpx
Annonce

Mistillidsvotum mod Bartomeu er tæt på at være i mål

FCBARCELONA.DK - 17.09.20

© Getty Images
// Bartomeu // mistillidsvotum

Adskillige præsidentkandidater kæmper som bekendt for at kunne præsentere et mistillidsvotum mod præsident Josep Maria Bartomeu. I dag udløber fristen for at indsamle underskrifter og her er man snublende tæt på at nå det påkrævde antal.

Det er præsidentkandidaterne Jordi Farré, Víctor Font og Lluís Fernández-Alà, med støtte fra Joan Laporta, som de seneste uger har skulle indsamle 16.520 underskrifter fra medlemmerne for at kunne starte en officiel afstemning om et mistillidsvotum mod præsident Bartomeu.

Onsdag aften kunne gruppen af præsidentkandidater så meddele, at man havde rundet 16.000 underskrifter. Dermed manglede man altså kun 520 underskrifter for at nå i mål. Fristen er i dag klokken 15.00.

Hvis man når de 16.520 underskrifter fra medlemmerne i klubben, så er ledelsen i Barca tvunget til at starte en afstemning om, hvor vidt ledelsen og præsident Bartomeu skal træde af. Ved denne afstemning kræves det, at 66,6% af medlemmerne stemmer for at vælte ledelsen og udskrive præsidentvalg med øjeblikkelig virkning.

.:FORSIDE:.