fbpx
Annonce

Mistillidsvotum har rundet 18.000 underskrifter!

FCBARCELONA.DK - 17.09.20

// Bartomeu // mistillidsvotum


I dag klokken 15.00 udløber fristen for indsamling af underskrifter hos den gruppe præsidentkandidater, som vil starte et mistillidsvotum mod præsident Bartomeu. Torsdag formiddag er man dog allerede noget langt over det påkrævede antal.

Det kræver som bekendt 16.520 underskrifter for at starte en afstemning om et mistillidsvotum, som kan vælte ledelsen på Camp Nou. Det er præsidentkandidaterne Jordi Farré, Víctor Font og Lluís Fernández-Alà, med støtte fra Joan Laporta, som de seneste uger har kæmpet for at indsamle underskrifterne.

Mellem onsdag og torsdag rundede man så den magiske grænse og torsdag middag går meldingerne på, at man har rundet 18.000 underskrifter. Dermed har man altså nok underskrifter til, at der skal startes en officiel afstemning blandt medlemmerne om et mistillidsvotum.

Underskrifterne vil blive afleveret til klubben i dag klokken 18.00 og herefter vil klubben skulle validere alle underskrifterne. Hvis man kan validere og acceptere mindst 16.520 af underskrifterne, så skal der startes en officiel afstemning i klubben blandt medlemmerne om et mistillidsvotum mod ledelsen. Her skal 66,6% stemme for at vælte ledelsen, hvis mistillidsvotumet skal blive en realitet. Lykkes det skal der udskrives valg med øjeblikkelig virkning.

.:FORSIDE:.