fbpx
Annonce

Mikel Arteta: 'Jeg er fuldt koncentreret om Arsenal'

FCBARCELONA.DK - 05.03.21

// Arteta


Arsenal-træner Mikel Arteta rygtes til Barca hvis Joan Laporta vinder præsidentvalget på søndag og det har fået baskeren til at reagere med en kommentar. Her forsikrer han om, at hans fokus er på London-klubben.

Arteta har en fortid i Barcas berømte La Masia, som han kom til som 15-årig. Han nåede at avancere til Barca B hvor det blev til 42 kampe, inden han blev udlejet til PSG og siden solgt til Glasgow Rangers.

I dag er han træner for Arsenal i Premier League og nævnes altså som en mulig træner for Barca, hvis det bliver Laporta der bliver klubbens nye præsident. De rygter fik en kommentar i går fra Arteta selv.

'Der vil altid være spekulationer når der er valg i Barcelona, for det er en kæmpe klub. Jeg udviklede mig som spiller der og vil altid have et tilhørsforhold, men jeg er fuldt koncentreret om det arbejde jeg skal gøre her og det er meget. Det er noget jeg nyder' kom det fra ham ifølge avisen Sport.

Hans kontrakt med Arsenal udløber i 2023 og han afviser ikke at forlænge. 'Jeg føler mig meget privilegeret over at lede denne klub og jeg er meget glad. Vi er stadig midt på sæsonen  og forlængelse ikke højeste prioritet lige nu. Jeg har stadig en kontrakt og der er ikke noget der haster' sagde han videre.

Dermed siger Arteta det han skal sige for at berolige sin nuværende klub, uden på nogen måde at afvise en mulig interesse fra Laporta og Barca.

.:FORSIDE:.