fbpx

Mika Mármol fik debut for førsteholdet mod Getafe

FCBARCELONA.DK - 16.05.22

// Mika Mármol

Mika Mármol er et af Barcas helt store forsvarstalenter og den 20-årige catalaner fik søndag aften sin officielle debut for førsteholdet, da han blev skiftet ind i de døende minutter af kampen mod Getafe.

Gennem de seneste måneder har Mika Mármol været ofte omtalt i den catalanske presse, da han har kontraktudløb i 2023. Catalaneren har et kæmpe potentiale, men Barca skal til at røre på sig, hvis man vil beholde forsvarsspilleren.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Søndag aften kom så den første håndsrækning fra Xavi og Barca, da Mármol fik sin officielle debut for klubbens førsteholdet. Catalaneren blev sendt på banen efter 90 minutter, hvor han erstattede Alex Balde, og fik herefter de fem minutters tillægstid.

Mika Mármol har tidligere på sæsonen siddet på bænken i kampene mod Linares (Copa del Rey), samt ligakampen mod Mallorca, men det blev altså først søndag i Madrid, at Mármol endelig kunne skrive Barcas førstehold på CV'et.

Der venter nu helt sikkert nogle kontraktforhandlinger i løbet af sommeren, hvor Barca vil forsøge at holde på den talentfulde forsvarsspiller.

.:FORSIDE:.