fbpx
Annonce

Miami-ejer har lovet Messi en afsked med Barcas fans

Peter Vyff - 05.10.23

// Lionel Messi

Barca måtte for lidt over to år siden tage afsked med Messi, der skiftede til Paris Saint-Germain. Nu arbejdes der angiveligt på en afskedskamp med Barca, et opgør som Inter Miamis ejer, Jorge Mas, står i spidsen for.

Det er snart mere end to år siden, at Messi måtte sige farvel til Barca efter en særdeles emotionel afsked. Catalanerne havde ikke råd til at beholde argentineren, der istedet måtte tilslutte sig Paris Saint-Germain, uden at få den afsked på Camp Nou, som han om nogen havde fortjent.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den nu 36-årige Messi er nu at finde hos Inter Miami i den amerikanske MLS, hvor han har fortsat med at imponere alle fodboldfans. Landsholdsangriberen sidder dog nu påværende tidspunkt ude med en muskelskade, og der spekuleres derfor i, at han måske nærmer sig slutningen på sin karriere.

Men inden argentineren når så vidt, skal han have sin fortjente afsked med Barca, hvilket medejeren for Inter Miami, Jorge Mas, forleden udtalte sig om til avisen Club del Deportista.

'Jeg har lovet ham, at jeg vil gøre alt i min magt i de kommende år, for at give ham muligheden for at sige farvel til sine fans i Barcelona' sagde Inter Miami-ejeren blandt andet.

Der vil sandsynligvis blive tale om en venskabskamp, muligvis på på Spotify Camp Nou, når ombygningen er færdig, måske hvor Messi spiller en halvleg for hvert hold.

Det potentielle farvel kan vise sig at blive et af de mest emotionelle øjeblikket i sportens verden, og forhåbentlig kan parterne bliver enige, og give Messi den afsked han har fortjent..:FORSIDE:.