fbpx

Messi: 'Vi er glade for den beslutning vi tog'

FCBARCELONA.DK - 16.06.23

// Lionel Messi

Leo Messi valgte at tage til Inter Miami fremfor at returnere til Barcelona denne sommer. I et interview med argentinsk tv kommenterer han beslutningen og han lægger ikke skjul på, at planen længe var en anden.

Det er i programmet La Llave de la Eternidad på argentinsk national-tv, at Messi bliver interviewet og her var det naturligvis oplagt at spørge til hans beslutning om, at fortsætte karrieren på et lavere niveau fremfor at returnere til Barcelona.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Jeg har det fint med det, selvom planen i starten var en anden. Vi er glade for den beslutning vi har taget. Vi er klar og ser frem til de nye udfordringer. Jeg synes det var et vigtigt skridt, selvom jeg på samme tid er klar over, hvad det indebærer' kommer det fra ham.

Her mener Messi helt sikkert, at han i Barcelona ville have spillet videre på højste niveau, mens den amerikanske liga MLS ligger på et markant lavere niveau rent sportsligt, ligesom kravene er langt mindre.

Trods skridtet ned rent karrieremæssigt, har Messi tænkt sig at spille videre for det argentinske landshold. 'Jeg vidste at VM kunne blive mit sidste og hvis vi ikke havde vundet, ville jeg helt sikkert ikke længere være en del af landsholdet. Nu hvor vi er verdensmestre, kan jeg ikke forlade landsholdet. Jeg vil nyde det hele' siger han videre..:FORSIDE:.