fbpx
Annonce

Messi tager rekord for flest hattricks i La Liga

FCBARCELONA.DK - 09.12.19

© Getty Images
// Lionel Messi // Mallorca

Lionel Messi scorede lørdag et flot hattrick i kampen mod Mallorca. Argentineren er dermed oppe på imponerende 35 hattricks i den spanske liga og tager dermed førstepladsen fra Cristiano Ronaldo.

Det var nemlig tidligere Cristiano Ronaldo, som sad på rekorden for flest hattricks i den spanske liga. 34 gange havde portugiseren scoret tre mål i en kamp for Real Madrid. Kigger man overordnet på klubplan i alle turneringer, så har Messi scoret 47 hattricks, mens Ronaldo har scoret 46.

Tæller man også landsholdet med, så skal Messi dog endnu score to hattricks for at nå op til Ronaldo. Portugiseren har nemlig scoret 55 hattricks samlet set for både klubber og landshold, mens Messi har scoret 53. Med Barca-angriberens storform og Ronaldos mangel på samme, så går der dog næppe lang tid før, at Messi også stjæler denne rekord.

Lionel Messi har i denne sæson scoret to hattricks for Barca, mens Ronaldo endnu har et hattrick til gode for Juventus. Portugiseren har derimod scoret to hattricks for landsholdet i to kampe.

.:FORSIDE:.