fbpx

Messi: 'Jeg kunne også blive sportsdirektør'

Simon Arun Vrábel - 23.09.23

// Lionel Messi

Barca-legenden Lionel Messi gav for nyligt et spændende interview, hvor han blev spurgt ind til sine fremtidsplaner. Selvom argentineren endnu ikke er afklaret om hvad han vil, så kom han alligevel med nogle interessante forslag.

Selvom Lionel Messi ikke længere spiller i blaugrana, så følger man i Catalonien alligevel med i argentinerens gøren og laden. Mange håber og tror på, at han en dag kommer til at bære Barca-logoet på brystet i en eller anden funktion, og for alle dem kom den drøm et lille skridt nærmere efter verdensmesterens seneste interview.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er nu ved at være nogle måneder siden, at Messi forlod PSG og europæisk fodbold til fordel for de mere rolige omgivelser i Inter Miami. Her har argentineren tegnet en toårige kontrakt. Da Messi til den tid vil være fyldt 38 år, blev han i sit seneste interview, som han gav i showet Olga Live, spurgt ind til sine fremtidsplaner, når støvlerne engang bliver stillet på hylden.

’Det er ikke noget som jeg har tænkt synderligt over, og det er heller ikke noget som jeg har lyst til at bruge alt for meget tid på at tænke over. Jeg elsker det jeg laver, og det har jeg lyst til at forsætte med’, indledte den nu 36-årig verdensstjerne.

’Jeg tog et vigtigt skidt ved at forlade Europa, og nu vil jeg gerne nyde det jeg laver, og ikke tænke alt for langt frem. Jeg er heldig at jeg har et job som jeg elsker, og jeg nyder at have ansvar. Jeg elsker alt der relaterer sig til fodbold. Jeg nyder at være sammen med gutterne, jeg kan godt lide at undervise - jeg kunne også blive sportsdirektør’, kom det overraskende for Messi.

I de catalanske medier har man igennem de seneste år drømt om og spekuleret i en genforening af La Masia gruppen med Messi, Iniesta, Piqué og Xavi. Her er sidstnævnte som bekendt allerede vendt hjem, mens Messi og Iniesta forsat er aktive fodboldspillere i henholdsvis Inter Miami og Emirates Club. Piqué stoppede sin karierre for et lille år siden og beskæftiger sig i dag med flere forretninger, blandt andet ejerskabet af fodboldklubben Andorra..:FORSIDE:.