Messi fejrede sin kamp nr. 767 med to klassemål

FCBARCELONA.DK - 16.03.21

// Lionel Messi // Huesca

Messi tangerede Xavis historiske klubrekord med 767 kampe, da Barca i går besejrede Huesca med 4-1 på Camp Nou. Den rekord fejrede argentineren på behørig vis, ved at sætte to klassemål ind i opgøret.

Messi har virkelig fundet topformen i 2021 og i går mod Huesca viste han endnu en gang sit helt usædvanlige niveau. Det skete på en aften hvor Messi spillede sin kamp nr. 767 for Barca og dermed nåede samme antal som legenden Xavi, der indtil i går sad alene på klubrekorden.

Om det var rekorden der var med til at motivere Messi skal være usagt, men en kendsgerning er det, at Barca-anføreren spillede en formidabel kamp og satte to fantastiske scoringer ind og derudover lagde en assist.

Den første scoring kom i det 13. minut, da Messi kæmpede godt om bolden udenfor feltet, hvorefter han smækkede den op i målkrydset via undersiden af overliggeren. Målmanden sprællede forgæves og Barca var foran 1-0.

I anden halvleg var det Messis oplæg til Mingueza der sørgede for en 3-1 føring og i kampens sidste minut kom Messi så på tavlen igen. Han afsluttede en effektiv omstilling ved at sende bolden millimeter præcist ind ved foden af stolpen, hvor keeperen ikke kunne nå ud.

Nu kan Messi slappe lidt af, for Barca skal først i aktion igen på søndag. Her tager han så rekorden alene for flest klubkampen, når han noteres for kamp nr. 768, der er mod Real Sociedad i San Sebastian.