fbpx
Annonce

Memphis ventes ikke at forlade Barca i januar

Anders Lang Jensen - 16.12.22

© Getty Images
// Memphis Depay

topbar2221

Det har længe været forventet, at Memphis Depay ville forlade Barca i vinterens transfervindue. Hollænderen har dog kun i tankerne at blive på Camp Nou indtil sommer, hvor angriberens kontrakt med Barca udløber.

28-årige Memphis Depay spillede sig godt ind i VM-slutrunden i Qatar for Holland, hvor han kom tilbage fra en længere skadespause. Angriberen endte med at spille fuld tid i Hollands kampe, og det kan komme Barca til gode, når La Liga bliver genoptaget.

Artiklen fortsætter under annoncen


Robert Lewandowski er ude med tre dages karantæne, og blandt andet derfor er Barca klar til at beholde Memphis i resten af sæsonen. Det melder avisen Mundo Deportivo. Ledelsen har tidligere været åbne for at sende hollænderen videre allerede i januar.

Ifølge avisen har tyrkiske Galatasaray henvendt sig til Memphis Depay om et skifte i januar, men angriberen har udtrykt ønske om at blive i Barca for resten af sæsonen. Dermed tyder det på, at Memphis får en vigtig rolle i angrebet i Lewandowskis fravær, når ligaen igen sparkes i gang.

memphis32

.:FORSIDE:.