fbpx
Annonce

Memphis: 'Svært at finde rytmen når man ikke spiller'

FCBARCELONA.DK - 18.09.22

// Elche // Memphis Depay

Memphis scorede et af Barcas tre mål i lørdagens 3-0 sejr over Elche. Efter kampen glædede han sig over at være kommet på tavlen, men samtidig erkendte han, at det er svært når han ikke får så meget spilletid af Xavi.

Memphis hev en flot detalje ud af ærmet, da han gjorde det til 2-0 mod Elche. Et smart træk og en hurtig vending bragte ham helt fri til scoring. 'Jeg er glad for at have scoret. Når jeg får muligheden forsøger jeg at hjælpe klubben og holdet' indledte hollænderen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg ved hvad jeg kan bidrage med og det viser jeg ved træningen. Jeg er glad for den chance jeg fik i dag, men jeg får ikke mange  minutter denne sæson. Jeg fortsætter dog mit arbejde, for jeg er en målscorer og jeg kan lide at score mål' fortsatte han.

Han forklarede detaljen ved sin scoring. 'Jeg har lært at spille på gaden og der udvikler man disse egenskaber. Jeg har mange ting at byde på, men jeg har brug for mere rytme og det er svært at finde den, når du spiller så lidt' sagde han.

'Det er positivt at jeg nu får chancen for at spille for landsholdet, så jeg derefter kan vende tilbage og hjælpe holdet. Jeg ønsker at vinde titler med Barcelona' afsluttede Memphis.

.:FORSIDE:.