fbpx
Annonce

Memphis: 'Skuffende at jeg skulle forlade Barca'

Anders Lang Jensen - 27.03.23

© Getty Images
// Memphis Depay

Memphis Depay blev i vinterens transfervindue solgt til Atlético Madrid, efter at hollænderen var røget bag køen om spilletiden på Camp Nou. Angriberen kalder det en skuffelse at forlade klubben, men er tilfreds hos madrilenerne.

Den hollandske offensivprofil er lige nu samlet med landsholdet, hvor den tidligere Barca-træner Ronald Koeman er landstræner. I efteråret 2021 blev Koeman fyret i Barca, og den behandling træneren fik af klubben, er ikke acceptabel, fastslår Memphis Depay.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Den måde, Ronald Koeman blev behandlet på i Barcelona, var ikke i orden. Han er en super træner og en fantastisk person. Han fortjente på ingen måde den afslutning i Barca’, siger Memphis Depay til Algemeen Dagblad, og forklarede desuden sit syn på hans egen afslutning som Barca-spiller.

’Det var selvfølgelig en skuffelse at skulle forlade Barca, men skuffelser er en del af denne verden. I fodbold skal man bare fortsætte, og nogle gange udvikler tingene sig hurtigt. Jeg føler mig stærkere i Atlético Madrid, og jeg spiller også mere’, slutter hollænderen.

Memphis Depay kom til Barca i sommeren 2021 og nåede derfor kun få måneder sammen med Ronald Koeman i det catalanske, inden træneren blev fyret i slutningen af oktober 2021 og sidenhen blev erstattet af Xavi.

memphis53

.:FORSIDE:.